İhale Haber

iOS için İhale Takip Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 1.5 MB
  • Sürüm 003.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici ihalehaber

İhale Haber indir. Finans kategorisindeki bu uygulama iPad içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

İhale Haber uygulamasını iOS işletim sistemine sahip olan tüm tablet ve mobil cihazlarınıza yükleyerek inşaat sektörü ihalelerini kolaylıkla cihazınızdan takip edebilirsiniz.

Kolay kullanım özelliğine sahip olan kullanışlı bir menü ve basit anlatım tarzı kullanılarak tasarlanmış olan İhale Haber uygulaması keyifli bir kullanım için sizleri bekliyor. 1999 yılında yayın hayatına adımını atmış olan www.ihalehaber.com web sitesi inşaat sektörü ile ilgili ihale haberlerini, ihale sonuçlarını, ihale mevzuatı ve ihaleler ile ilgili diğer gelişmeleri online olarak takip eden okuyuculara bildirmektedir. 2012 yılı itibari ile de www.ihalehaber.com bu hizmetlerini mobil uygulamalarda yayınlayarak üyelerinin hizmetine sunulmuştur.

İnşaat sektöründeki ihaleler ile ilgili gelişmeleri İhale Haber uygulamasını kullanarak takip etmek için kendi kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapacak ve tüm ihaleleri takip edebileceksiniz. Ayrıca uygulamayı iOS veri tabanlı olan tüm cihazlarınıza tamamen ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

İhale Haber indir